Maatwerk interieur – jouw interieur op maat | AF-interieur

Een keuken, inloopkast, tv-meubel, dressing, … . Als je het op maat laat maken, past het des te beter in je woning. Maatwerk is de ideale manier om je inrichting perfect bij je noden en wensen te laten aansluiten. Bovendien zorgt maatwerk eveneens voor een uniek interieur, want alles wordt speciaal voor jou vervaardigd. 

AF-interieur plaatst keukens, wand- en tv-kasten, dressings en inloopkasten op maat. Voor de afwerking ervan heb je keuze uit heel wat kwaliteitsvolle materialen waaronder hout, laminaat, steenkomposiet, natuursteen, enz... . Voor onze lades en scharnieren werken we samen met marktleider Blum.

Keukens op maat

Met een keuken op maat kan je de indeling en opbouw van je keuken volledig zelf bepalen. Door onze samenwerking met tal van leveranciers kunnen we jou een brede waaier aan afwerkingsmaterialen aanbieden en keuze uit meer dan 700 kleuren. Voor de toestellen van je nieuwe keuken werken we rechtstreeks via de fabrikant. 

Badkamer op maat

Wil je jouw badkamerruimte optimaal benutten? Dan kan een badkamermeubel op maat extra interessant zijn voor jou. Net zoals al ons ander maatwerk heb je hier een ruime keuze aan afwerking.  

Vraag uw offerte Bezoek showroom