Houten Buitenschrijnwerk Op Maat | AF-interieur

Wil jij je je oude gevelmuren opfrissen? Of wens je een gezellig terras voor die heerlijke zomeravonden? AF-interieur biedt jou een oplossing op maat voor houten buitenschrijnwerk. Of je nu van modern of eerder rustiek houdt, houten buitenschrijnwerk kan in alle mogelijke vormen en stijlen uitgevoerd worden. We komen graag bij jou ter plaatse langs om een gepaste prijsofferte op te maken. Hiervoor werken we steeds met verschillende houtsoorten zodat jij een goeie beslissing kan nemen.

Houten gevelbekleding

Een houten gevelbekleding is de perfecte oplossing wanneer je jouw gevel een nieuwe of frisse look wil geven. De natuurlijke warme uitstraling zorgt ervoor dat we dit makkelijk met andere materialen kunnen combineren. 

Houtskeletbouw

Als ervaren schrijnwerker, biedt AF-interieur ook houtskeletbouw aan. Dit vooral als onderdeel van een totaalproject binnen renovatie. Wens jij dus een uitbouw aan je woning? Dan voorzien we deze op een professionele manier. Wist je trouwens dat houtskeletbouw gekenmerkt is door duurzaamheid? 

Houten Terras

Niets is aangenamer dan een heerlijke lente- of zomeravond buiten op het terras door te brengen met vrienden of familie. Om je optimaal hiervan te kunnen laten genieten toveren we jouw terras graag om tot een aangename en onderhoudsvriendelijke omgeving in hout. We plaatsen zowel terrassen als balustrades.

Vraag uw offerte Bezoek showroom