Totaalprojecten interieur – begeleiding van A tot Z | AF-interieur

Droom jij van een nieuw interieur? Maar je weet niet welke werken er allemaal moeten worden uitgevoerd en welke oplossingen er bestaan? Of welke oplossing er nu voor jou de beste is? Bij AF-interieur zit je goed. Door onze nauwe samenwerking met dochteronderneming Het Woonidee, kunnen we jou met raad en advies bijstaan. Van ontwerp tot uitvoering. Het Woonidee staat in voor een uniek ontwerp en piekfijne inplanning en opvolging van jouw project. Terwijl AF-interieur zicht ontfermt voor een afwerking tot in de kleinste details. Kortom: alles wordt geregeld zodat jij als klant zorgeloos kan genieten van je nieuwe interieur.

Kleur & materiaaladvies

Al van bij het ontwerp houdt Het Woonidee rekening met de technische mogelijkheden van jouw ruimte. Samen met onze vaste interieurarchitectes bepalen we zo welke kleuren, materialen en verlichting er in de ruimte(s) passen. Zo krijgt jouw volledige interieur vorm en creëren we een harmonieus geheel met subtiele accenten.

Uitvoeringsplan interieur

Dankzij onze duurzame relatie met onderaannemers en het Woonidee kunnen we jouw woonproject in 10 weken finaliseren. Dit realiseren we door een gedetailleerde planning van de uitvoering. Waardoor ook jij op elk moment weet wat de volgende stap is. Een badkamerinrichting of renovatie kunnen we zelfs in 2 weken tijd afwerken.

Kies jij ervoor om je project door AF-interieur te laten realiseren? Dan kan je rekenen op een vaste contactpersoon binnen het bedrijf. 

 

Vraag uw offerte Bezoek showroom