AF-interieur | totale afwerking van jouw project Voorstelling De Spil

De Gemene Delers danken hoofdsponsor AF-interieur

Op vrijdag 30 november stellen de gemene delers ‘twidde zit’ voor in CC De Spil Roeselare, waarvan AF-interieur hoofdsponsor is. De Gemene Delers is een Rockband die haar Roots vond in de Broederschool. De muzikanten zijn personeelsleden, oud-personeelsleden en oud-leerlingen van deze school.

De band slaagt er keer op keer in om het publiek op sleeptouw te nemen met gekende covers. Toeschouwers worden aan het lachen gebracht, maar ook ontroerd met enig mooie en eigen teksten. Tekstschrijver en leerkracht Germaanse talen Peter Devlieger is het brein achter de spitsvondigheid. Sneller dan zijn schaduw tovert hij onder andere onderwijsgerelateerde teksten uit zijn pen.

Tweede Concert

In navolging van hun eerste concert vorig jaar krijgt het publiek dit jaar een " TWIDDE ZIT". Heel wat nieuwe nummers worden afgewisseld met een paar hits van vorig jaar. Ook de hoofdsponsor, AF-interieur krijgt tijdens het optreden een lied aan hen opgedragen.

Kortom: Een niet te missen concert voor wie het eens anders wil. De band start om 20u en staat garant voor 2u amusement!

Gratis kaarten

Wil jij er graag bijzijn op de voorstelling? Dan hebben we goed nieuws voor je, want binnenkort geven we 5x2 kaartjes weg via onze Facebookpagina. Hou dus onze pagina in het oog en maak kans.