AF-interieur | totale afwerking van jouw project Bezoek ons op BIS, Stand 7127

Bezoek ons op BIS18, Stand 7127

Van 6 tot en met 14 oktober kan je terecht in Flanders Expo voor bis, bouw- en inspiratiesalon. Dé bouwbeurs van Vlaanderen blaast dit jaar 30 kaarsjes uit. En dat wordt gevierd! Met een XL-bezoekerswedstrijd en gratis toegang voor alle 30-jarigen. Daarnaast focust bis meer dan ooit op de service naar de bezoeker

Onze tweede deelname 

Bis investeert ook dit jaar opnieuw in een open structuur met duidelijke signalisatie. Na een succesvolle editie 2017 kan je er ons ook dit jaar opnieuw terugvinden in hal 7, stand 7127. 

Inspiratie voor keuken en interieur 

Droom je van een keuken die helemaal bij jou past? Of van een interieur volledig op jouw maat ontworpen? Dan vind je bij AF-interieur in hal 7 precies wat je zoekt. Je maakt er kennis met ons bekwaam team en eindeloos aanbod. Bovendien vind je achteraan hal 7 een sfeervolle, door Bis ingerichte ruimte, vol inspiratie. 

BIS trakteert

Naar aanleiding van de 30ste verjaardag van bis kan je deelnemen aan de XL-bezoekerswedstrijd. In de prijzenpot zitten – hoe kan het ook anders – 30 prijzen, waaronder een regenwaterfilter, koelkast, videofoon, spanplafond, douche-wc, gevelstenen … Vraag je deelnameformulier in de inkomhal van bis.

Voor de 30-jarigen is er nog een extra verrassing. Ben je 30 jaar tijdens je bezoek aan bis? Dan krijg je gratis toegang. Toon je identiteitskaart aan de stand in de inkomhal en geniet van je extra voordeel.

BIS faciliteert

Je woning aanpakken is geen gemakkelijke klus. Daarom helpt bis graag een handje, zodat je je (ver)bouwplannen zorgeloos realiseert. Zo kan je bis bezoeken met het hele gezin: er is gratis kinderopvang en gratis toegang tot en met 16 jaar. Alle voorzieningen zijn aanwezig: ruime parking, tramhalte voor de deur, flink wat cateringpunten, gratis wifi … En dankzij het beursplan en de exposantenlijst op bisbeurs.be bereid je je bezoek vlot voor.

Praktische info 

Wil je BIS bezoeken? Contacteer ons en vraag jouw GRATIS inkomkaart. Let op: het aantal kaarten is beperkt, dus wees er snel bij.